vrijdag 28 mei 2010

Michiel op de WC

Even wat plaatjes, voor het nageslacht.





zondag 23 mei 2010

Lekker en Koud

Coen en ik waren met de hemelvaart lekker een lang weekend in Berdorf. Toen plannen A-E in de Alpen op niks uitliepen door het slechte weer, was dit een perfect alternatief. Waar het de eerste dagen nog koud en vochtig was, waren de laatste dagen erg lekker, net als de biertjes, en het eten, en het klimmen...



vrijdag 14 mei 2010

3 DAYS LEFT..


Nog maar 3 dagen tegaan en mijn tot nu toe geweldige trip zit er weer op. Aan al het goede komt snel een eind vooral als je het erg naar je zin hebt. Toch zijn er al weer goede dingen in het vooruitzicht, graag zou ik in Augustus nog wat weken richting de Franken gaan.


Momenteel regent het vandaag en is de rots kletsnat.Werd vroeg wakker en ben met de amerikanen mee richting Lleida gereden.Hun zijn nu hun band aan het vewisselen van de huurauto terwijl ik een beetje op internet zit.

Gister heb ik een goede dag gehad, Stefan en ik zijn gaan klimmen bij Balco de l´Ermita boven waar we kamperen. Het had hard geregend de avond ervoor maar door veel wind was het droog en konden we dus toch klimmen. Het is me gelukt om een 7b+ en een 7c te doen in mijn second go. Hier ben ik erg blij mee, momenteel gaat het uitwerken steeds beter waardoor ik minder pogingen nodig heb en meer op 1 dag kan klimmen. Zoals ik al zei regent het vandaag en hopelijk kan ik morgen en overmorgen (mijn laatste 2 klimdagen) nog wat 7´s erbij klimmen. Volgens mij moet ik er nog 2 of 3 en dan heb ik deze trip 40 7de graadsroutes geklommen in 50 dagen(incl rustdagen ).
Het plan is nog wat te feesten dit weekend omdat Stefan en ik snel zullen vertrekken en zondag is er dus Paella party. Verder hoop ik iedereen weer snel te zien XX

dinsdag 11 mei 2010

Bleau

Terug van 10 dagen Bleau, het was helemaal relax. Een trip verslag volgt (misschien) nog. Deze trip veel gedaan en nog meer gezien wat ik wil doen. Voor (mogelijke) projecten en veel motivatie, check de filmpjes van deze dude op vimeo.

Hieronder alvast een korte foto impressie:



La Coccinelle een 8a traverse in Buthiers.




L'Œil de la Sybille een 7c+ dakje in Cul du Chien




Oxbow 8a, maar ik vond het een makkelijke 7c+


Sophia vond Oxbow ook niet zo moeilijk :p





Sophia in haar eerste 5a in Rocher Canon, een kwartier later doet ze ook haar eerste 5b :) De boom blijft een project :p


Ik wil alweer terug naar Bleau!!!!

zondag 9 mei 2010

Hoe een koe een haas vangt..


Ik heb geen flauw idee hoe dat gebeurd, maar hier in Spanje zullen ze het ook vast niet weten. Weersvoorspellingen zitten er de laaste tijd ook mooi naast. Er word een hoop regen voorspeld maar dat valt allemaal wel mee, sterker nog. Gister heb ik nog lekker 2 uur in de zon gelegen en later op de dag nog wat geklommen. Eigenlijk was ik een beetje lui, maar ben toch een route ingestapt.Mirjam een vriendin van Mathieu was hier in bezig. 7b+ met kleine klotegreepjes en veel voetenwerk,, echt iets voor Tim.Ik heb er veel tijd ingestoken met uitwerken en dit leid tot positief resultaat.Ik klim de route in me 2de poging en dit voelt redelijk makkelijk aan.

Dag ervoor heb ik ook nog een 7b+ gedaan in mijn 2de poging en later ook nog een 7b. Voelt allemaal wel goed aan hoewel mijn huid tegenstribbelt. Graag zou ik dit soort routes willen kunnen onsighten maar blijkbaar is dat nog net iets te lastig.

Verder zijn we laatste dagen opgehooked met 2 Amerikanen, Mike & Dan. We eten savonds gezamenlijk en chillen daar na tot in de late uurtjes. Gasten komen uit de buurt van Yosemite en weten veel van het klimmen in Amerika. Leuk om wat shit te delen over klimmen, Mike vertelde dat hij The Mandala in zijn 3de poging klom. Sterke boy dus.

Volgende week maandag zal ik terugvliegen naar Eindhoven en weer aan de slag gaan in de klimhal. Mijn verdere plannen zijn om in Augustus wat weken naar de Frankenjura te gaan en daar wat dingen af te maken en nieuwe gebieden te bezoeken.

Nu ga ik lekker een pizza Calzone eten in de mooie stad Salou waar de zon niet altijd schijnt.